ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΝΕΣΤΑΚΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Αταλάντη Φθιώτιδας Στερεά Ελλάδα


Με πολύχρονη και συνεχή παρουσία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΝΕΣΤΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται  στην Αταλάντη Φθιώτιδας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι χειριστές μας είναι σε θέση να καλύψουν οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας αλλά και να σας εγγυηθούν άψογα αποτελέσματα και σχολαστική εργασία.

Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η ποιότητα αποτελούν όλους τους λόγους που οι πελάτες μας μας προτιμούν και μας προτείνουν.

 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εκσκαφές
  Μπαζώματα - Επιχωματώσεις
  Κατεδαφίσεις
  Ισοπεδώσεις
​​​​​​​  Εκβραχισμους
​​​​​​​  Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρων
​​​​​​​  Μεταφορά μπάζων
​​​​​​​  Καθαρισμούς οικοπέδων
 
Έχοντας γνώση των απαιτήσεων του κλάδου μας, επενδύουμε στην εξεύρεση λύσεων, οι οποίες είναι συνυφασμένες με τους παράγοντες αξιοπιστία, ταχύτητα και οικονομία. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα χωματουργικές εργασιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας.

Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, ενώ πριν από κάθε εργασία πραγματοποιείται σωστή και ενδελεχής μελέτη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η παράδοση άψογης εργασίας.

 


 

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιό δύσκολες εργασίες αλλά και να σας εγγυηθούμε για την άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Συνεργαζόμενοι με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, Δήμους, κλπ. μπορούμε να αναλάβουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες ανεξαρτήτως όγκου ή ύψους προϋπολογισμού στην Φθιώτιδα και σε όλη την Στερεά Ελλάδα.

 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στην Φθιώτιδα και σε όλη την Στερεά Ελλάδα.